Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden til Tanum Vel. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Berit Johansen, 11. apr, 2018
Savner et sted på hjemmesiden deres, hvor man lett kan melde seg inn som medlem.
Ikke lett å finne ut hvordan man kontakter dere.


E-post:
Skrevet av Lillian-Berit Johansen, 19. mar, 2018
Feil navn,
Jeg ber om at mott navn skal skriver riktig.Hvorfor har dere flyttet fra Tanum seniorsenter?Storparten av medlemmene bor vel på den nedre delen av Tanum.Det er vel også her vi blir mest berørt av trafikken i framtiden.


Hjemmeside: Gamle Tanumvei 21 1341 Slependen
Skrevet av Tor chr staff, 7. apr, 2016
Savner busskur på Tanum skole surt og kaldt om vinteren Reverud og Juterud har det og det er mange som tar bussen fra Tanum skole .Vilt skilt burde settes opp fra Juterud og opp mot Vestmarka og ned mot Billingstad da vi opplever mye vilt som krysser veien .Vi som bor her kjenner hvor dyr krysser ,men mange bruker denne veien som snarvei ved kø .


E-post:
Hjemmeside: Staverhagan 6b 1341 SLEPENDEN
Skrevet av Jan-Fredrik Larsen, 27. mai, 2015
Hva er e-postadressen til Tanum vel? Jeg har en uttalelse jeg vil sende over nå.


E-post:
Hjemmeside: Slependveien 1, 1338 SANDVIKA
Skrevet av Terje Wiik, 16. mar, 2015
Terje Wiik igjen, referatet jeg etterlyser er fra møte i 2013 og ikke 2014 som jeg skriver i forrige innlegg men det er også det eneste referatet på hjemmesiden?

Etterlyser fortsatt årsmøte papirene og giro


E-post:
Skrevet av Terje Wiik, 16. mar, 2015
Kan ikke skjønne at det referatet for 2014, som ligger på hjemmesiden er fra 2014? Der er det uteblitt saker og ikke minst mangler det navn på mange deltagere?

Har heller ikke mottat eller finner innkallelse til årsmøte 2015 utover en appel her men savner innkallelse med årsberetning, regnskap og dagsoprden forøvrig.

Har i år som i fjor ikke mottatt giro for å betale velavgiften?


E-post:
Skrevet av Ole Christian Apeland, 26. mai, 2014
Hei, Per-Erik!
Enig i at humpene kan være irriterende, men de har stor verdi for trafikksikkerheten. De er etablert etter en rekke fartsmålinger gjort av Asker og Bærum Trafikksikkerhetsforening i samråd med kommunen, Tanum Vel og trafikkutvalget ved Tanum skole. Både brannvesen og andre etater er tatt med på råd, og dette har ikke vært noe problem. Når det gjelde buss, har vi Servicelinjen som klarer humpene fint. Så det er nok mer gjennomtenkt enn det kanskje kan virke.


E-post:
Skrevet av anne lycke, 25. mai, 2014
Hei
beklager sent svar!
Foreslår at du tar opp synspunktet på årsmøtet i morgen!
Personlig tror jeg humpene er kommet for å bli - trafikksikkerhet er viktig.
Anne Lycke


E-post:
Skrevet av Per-Erik Holmquist Lie, 15. mai, 2014
Jeg skrev til Tanum Vel for over et år siden, men har ikke fått noe svar.
Det saken gjaldt var alle "humper" i veien fra skolen og opp til Tanum kirke, 13 stk, hvem i all verden har fått til dette? At man har lav hastighet i denne veien er forstålig, men hva om en brannbil skal frem, sykebil? Det kan stå om minutter. Hva om man skulle få til en bussrute denne veien? Har Tanum Vel stor innflytelse på etatene? Det kan virke lite gjennomtenkt uansett.


E-post:
Skrevet av Terje Wiik, 24. feb, 2014
Jeg kan ikke se at det er noen aktivitetter i vellet for tiden? Kan heller ikke finne referat fra siste årsmøte som forøvrig var en flau opplevelse spesielt mht til at vi hadde besøk av Cristian Udnes fra Bærum kounne som bla måtte rette på uttalelser osv


E-post:
Skrevet av Tanum Vel, 9. des, 2012
Ekspressen !

Se sidemeny med referat fra møtet med ordfører, Ruter og velene den 4. des. 2012.


E-post:
Hjemmeside: tanumvel.org
Skrevet av Laura Vigander, 29. okt, 2012
Er det noen på Tanum Vel som kan hjelpe til med brev fra området til Ruter om nedleggelse av eksprssbussen 164 som tar mange i området til og fra jobb? Det har vært mye aktivitet her om dette: https://www.facebook.com/SkuiTanum
og Skui Vel har skrevet brev til Ruter om deres ekspressbuss (163).


Hjemmeside: https://www.facebook.com/SkuiTanum
Skrevet av Gunnulv Eiesland, 7. jul, 2012
Budstikka fredag 6.juli, Møkkavei
De som rir har velstående foreldre. Hvorfor skal Tanum Vel støtte dette med en feiemaskin? Når Tanum Vel støtter, bør det være til ting som når mange barn/ungdommer i kretsen.


E-post:
Skrevet av Tanum Vel Kulturdag i Vestmarka Søndag 6. mai 2012. , 4. mai, 2012
Tanum Vel
Kulturdag i Vestmarka

Søndag 6. mai 2012.

Fremmøte på bussholdeplassen på Kattås klokka 11. Bussrute 762 med avgang 10:28 fra Sandvika ankommer Kattås klokka 10:43. Vi oppfordrer deltakerne til å benytte buss.

Turen går opp Kantebakk, over Ramsåsen og tilbake til Kattås – ca. 7-8 km på stier i stedvis bratt og vått terreng. Kraftige gummistøvler kan være egnet fottøy.

Vi vil besøke Milorghytter og gamle bosetninger.

Kjentmann er Harald Kolstad fra Asker og Bærum historielag.

Vi fyrer opp grillen underveis og satser på enkel servering av pølser og skogkaffe. Turen inklusive pauser er anslått til 4-5 timer. Ta med kopp.

Arrangør: Tanum Vel samarbeider med Asker og Bærum historielag på årets kulturdag.


E-post:
Hjemmeside: www.tanumvel.org
Skrevet av Tanum Vel, 1. des, 2011
Med settefylkesmannens vedtak som konkluderer i tråd med vellets årsmøtevedtak setter vi nå strek i "ridesentersaken". Vi takker debattanter for innlegg og ønsker våre medlemmer velkommen med saklige innlegg også i fremtiden.

VEDTAK
Fylkesmannen omgjør Bærum kommunes vedtak av 14. juni 2011 og det gis midlertidig dispensasjon fra § 11 i bestemmelsene til kommuneplanens arealdel og plan- og bygningsloven § 12-1 tredje ledd. Dispensasjonen gjelder inntil det er vedtatt en rettslig bindende arealplan hvor den aktuelle eiendommen inngår og utløper senest 3 år fra tidspunkt for dette vedtak.
Fylkesmannens vedtak er endelig og kan ikke påklages, jf. forvaltningsloven § 28 tredje ledd.


E-post:
Hjemmeside: www.tanumvel.org